موجــــــــــــــــــــــا كل ماهو جديد
اهلا ومرحبا بك زائنا في منتدى موجا احلي منتدى اهلا ومرحبا بك زائرنا في منتدى موجا احلي منتدى يسرنا انضمامك الينا الرجاء الدخول او التسجيل
للتسجيل
موجــــــــــــــــــــــا كل ماهو جديد
اهلا ومرحبا بك زائنا في منتدى موجا احلي منتدى اهلا ومرحبا بك زائرنا في منتدى موجا احلي منتدى يسرنا انضمامك الينا الرجاء الدخول او التسجيل
للتسجيل
موجــــــــــــــــــــــا كل ماهو جديد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موجــــــــــــــــــــــا كل ماهو جديد



 
الرئيسيةموجا احلى منتدىأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة البسبووووووووووسه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
حسبي الله ونعم الوكيل
عضو ابتداء
عضو ابتداء



عدد المساهمات : 3874
نقاط : 37633
تاريخ التسجيل : 04/10/2009
العمر : 34

طريقة البسبووووووووووسه Empty
مُساهمةموضوع: طريقة البسبووووووووووسه   طريقة البسبووووووووووسه Icon_minitimeالأربعاء أكتوبر 14, 2009 6:09 pm

المقادير موضحة في الصورة


طريقة البسبووووووووووسه Oy5Koc10141816



وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف



طريقة البسبووووووووووسه HB8vOu10141834


الخطوات كما في الصور

سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا


طريقة البسبووووووووووسه FmSbQ810141839


وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله


طريقة البسبووووووووووسه OJBpz210141840


الصور موضحه القوام


طريقة البسبووووووووووسه QSoyIn10141842



طريقة البسبووووووووووسه TrTEJ810141845


وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته

طريقة البسبووووووووووسه D2pzSb10141848



وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه


وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن


طريقة البسبووووووووووسه SNOt8q10141852


وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل

طريقة البسبووووووووووسه R2yIex10141854



وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله


كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم


طريقة البسبووووووووووسه H1xGuF10141857


صوره اخرى للتوضيح


طريقة البسبووووووووووسه R81bP810141859


ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم


طريقة البسبووووووووووسه TJPdB810141903



طريقة البسبووووووووووسه D5G4Xt10141909

وده صور بتبين عملي لها سابقا


طريقة البسبووووووووووسه QFwPuN09191033


طريقة البسبووووووووووسه VHWkRn10141907


طريقة البسبووووووووووسه QBleLe09191027

الشربات او القطر


1كجم سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا


يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي


طريقة البسبووووووووووسه P28aGd10141851

واحنا عايزينه يكون شربات خفيف يعني قوامه بين عسل
النحل والماء


ونسقي بيه البسبوسه بمجرد خروجها من الفرن وهو كمان يكون سخن


ملحووووووووظه الشربات اللي داخل في المكونات تقيل في قوام عسل النحل لكن ده خفيف
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة البسبووووووووووسه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة عمل البيتزا
» طريقة عمل الكريم كراميل
» طريقة عمل CD Bootable لـ Windows XP Pro
» طريقة عمل الفراخ المشوية بموت فية
» احسن طريقة تقعد الستات فى البيوت(m.r)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
موجــــــــــــــــــــــا كل ماهو جديد  :: موجـــــــــــــــــا مؤكولات واطباق حواء-
انتقل الى: