حسبي الله ونعم الوكيل عضو ابتداء
عدد المساهمات : 3874 نقاط : 37963 تاريخ التسجيل : 04/10/2009 العمر : 35
| موضوع: طريقة البسبووووووووووسه الأربعاء أكتوبر 14, 2009 6:09 pm | |
| المقادير موضحة في الصورة
وده الميزان اللي استخدمته للي تحب تعرف الخطوات كما في الصور سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله الصور موضحه القوام وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم صوره اخرى للتوضيح ودي صورتها بعد التقطيع طررريه ودايبه ولذيذه اممممم وده صور بتبين عملي لها سابقا الشربات او القطر 1كجم سكر+1كج او ليتر ماء +كيس فانيلا يرفعوا على النار وبمجرد الغليان نعصر نصف ليمونه ونتركه يغلي واحنا عايزينه يكون شربات خفيف يعني قوامه بين عسل النحل والماء ونسقي بيه البسبوسه بمجرد خروجها من الفرن وهو كمان يكون سخن ملحووووووووظه الشربات اللي داخل في المكونات تقيل في قوام عسل النحل لكن ده خفيف | |
|